Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Αήθη και δολία επίθεση κατά των λαϊκών επιλογών κι όχι… μόνο



Το ότι θα ‘βγαινα να στηρίξω τον δήμαρχο μαζί με τις λαϊκές επιλογές από μια παμπόνηρη αήθη και ανυπόγραφη ανάρτηση σε γνωστό blog (ελλείψη παλληκαριάς να το πω; ή συνήθης πρακτική του παρελθόντος;) ούτε που το φανταζόμουνα ποτέ.
Σ’ ένα τόσο “σοβαρό” άρθρο που ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορεί τον δήμαρχο ότι εκκολάπτει τα αυγά του φιδιού θα περίμενα αν μη τι άλλο, μια φαρδιά πλατιά υπογραφή από κάτω κι όχι ο διαχειριστής του εν λόγω blog να μας το παίζει κριτής και επικριτής των πάντων, να δρέπει φιλάρεσκα και αυτάρεσκα δάφνες δημοκρατικονομιμοφροσύνης και να μην τολμά ο άθλιος να βάλλει από κάτω έστω το απλό “o διαχειριστής” λες και η ανάρτηση έγινε από παρθενογένεση.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

                                           14-Σεμπτεμβρίου 2012

Τη δύσκολη οικονομική κατάσταση των πολιτών, που δε μπορούν πια να τα βγάλουν πέρα ούτε με τα έξοδα για τη διατροφή τους, φανερώνει η αυξημένη κίνηση που υπάρχει τον τελευταίο χρόνο και ειδικά από το Σεπτέμβριο και μετά, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σαλαμίνας.....

Αλαζονεία - Αδιαφορία - Αφασία;


Ο κ. Τσαβαρής αδιαφορεί για οποιαδήποτε διαμαρτυρία - καταγγελία γίνεται και γράφει εις τα παλαιότερα των υποδημάτων του φαινόμενα μόλυνσης περιβάλλοντος. Καλά κάνει, οι ευαίσθητοι περιβαλλοντικά κοι Κόγιας και Φουρίκης μέλη του ΠΕΡΙΒΟΥ συμφωνούν με αυτές τις εικόνες. Η κα Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων την απασχολεί αυτή η εικόνα - κατάσταση που βρίσκεται σε απόσταση πενήντα μέτρων από το Γυμνάσιο Αμπελακίων στη φάτσα του...

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Υποστολή σημαίας “Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σαλαμίνας”



Ματωμένοι πληγωμένοι μ’ ένα δάκρυ να κυλά στο πρόσωπο, υποστέλλουμε σήμερα την  σημαία των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” τουλάχιστον εμείς, που ανοιχτά αγωνιστήκαμε στη Σαλαμίνα, όπου και το τόσο σημαντικό ποσοστό τους!
Η ευθύνη είναι της κεφαλής, ήτοι των κομματικών στελεχών. Ο κόσμος την αγκάλιασε στόχευσε μαζί της, θέριεψε τις ελπίδες της, αυτή όμως ανήμπορη να διαχειριστεί το υπέρ της ρεύμα, ζαλισμένη και σκόρπια σε μικροκομματικές, μη πω σε παλαιοκομματικές σκοπιμότητες, έδωσε δείγμα κακής γραφής απ’ την πρώτη στιγμή προεκλογικά μεταξύ πρώτης και δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης.
Απελπισμένοι όλοι εμείς που δώσαμε ψυχή, χωρίς σκοπιμότητα, χωρίς κομματικά ή άλλα ανταλλάγματα, υποστέλλουμε σήμερα την σημαία των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” της Σαλαμίνας κι αναμένουμε καρτερικά το νέο που θα μας βγάλει από την πολιτική χαβούζα του ανίκανου και προδοτικού πολιτικού συστήματος.
Προχωράμε με ψηλά το κεφάλι έτοιμοι για νέους αγώνες αχρωμάτιστοι και βαθιά πολιτικοποιημένοι ανησυχώντας για την πορεία της δύσμοιρης πατρίδας.
Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση των
ανεξαρτήτων ελλήνων Σαλαμίνας
και μετά ένα μήνα το blog θα καταργηθεί

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ







Ο υποψήφιος, κατά δήλωσή του, Δήμαρχος κ. Σπύρος Σοφράς συνεχίζει τον πόλεμο της λάσπης κατά του Δημάρχου Σαλαμίνας, αδιαφορώντας αν εκτίθεται με τα ψέματα που χρησιμοποιεί...

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Απλά Εγκληματικά Αδιάφορος




Η πρόταση της Οικονομικής επιστήμης αλλά και η εμπειρίας της ζωής, στην αντιμετώπιση της οικονομικής ανέχειας, είναι αφενός ο περιορισμός των εξόδων αφετέρου η προσπάθεια αύξησης των εσόδων. Φαίνεται πως ο δήμαρχος κ. Τσαβαρής δεν έτυχε να  κάνει στοιχειώδη μαθήματα οικονομίας, ή πιθανόν στην ιδιωτική του ζωή δεν γνώρισε οικονομικές δυσκολίες, ώστε να εκτιμήσει την αλήθεια και την ανάγκη εφαρμογής της  βασικής αυτής αρχής.....