Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Κάθε «κατεργάρης στον πάγκο του» κ Μαριδάκη !!


Σχετικά με την από 23/8/2014 ανακοίνωση του Προέδρου του συλλόγου ΑΙΑΝΤΙΣ κ. Χρήστου Μαριδάκη για ανοικτή σύσκεψη με θέμα τα « Σαλαμίνια 2014» και η οποία περιήλθε εις γνώση μου σήμερα δια της αναρτήσεως της στο blog σας, έχω να δηλώσω τα εξής:...
1. Μου προξενεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι ο κ. Μαριδάκης προεξοφλεί την παρουσία μου στην σύσκεψη, χωρίς την συγκατάθεσή μου.
Η αναφορά στο όνομά μου και η δήθεν παρουσία μου στην σύσκεψη συνιστά παραπληροφόρηση του κοινού και υποδηλώνει έλλειψη σεβασμού και ανεπίτρεπτη παρέμβαση τόσο στην προσωπική μου βούληση όσο και στο θεσμικό μου ρόλο.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν πρόκειται περί σκοπιμότητας αλλά παρανόησης.
2. Ο κ. Μαριδάκης, ως συνεργάτης του νυν δημάρχου για τα ‘Σαλαμίνια’ τα οποία όμως θα λάβουν χώρα επί θητείας μου, δεν νομιμοποιείται να προβαίνει σε καμία ενέργεια που ενδεχομένως θα φέρει σε δύσκολη θέση τη νέα Δημοτική Αρχή, όντας στερούμενος οποιασδήποτε εξουσιοδότησης εκ μέρους μου.
3. Τέλος, με την ανάληψη των καθηκόντων μου την 1η Σεπτεμβρίου, θα καθοριστεί το  πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθούν τα ‘Σαλαμίνια’, το οποίο δεν μπορεί να είναι άλλο παρά μία σεμνή και λιτή τελετή, όπως έχω διαχρονικά τοποθετηθεί, που να συνάδει με τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.
Οι πολυήμερες και πολυέξοδες εκδηλώσεις όπως τις ζήσαμε τα 3 τελευταία χρόνια χωρίς κανένα όφελος για το νησί, έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις για εξυγίανση, νοικοκύρεμα, κοινωνική πρόνοια και αναπτυξιακή προοπτική του τόπου.   
Συνεπώς, ο κ. Μαριδάκης οφείλει να επαναδιατυπώσει το κείμενο της ανακοίνωσης του, διαγράφοντας τη φράση « παρουσία της νέας Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Ρούλας Νάννου», αφού δεν προτίθεμαι να παρευρεθώ.
Υ.Γ.  Η κατόπιν εορτής επείγουσα λήψη με fax της Πρόσκλησης του να παρευρεθώ στη σύσκεψη για ενημέρωση, αποτελεί εμπαιγμό κι επιβεβαιώνει την αυθαίρετη πράξη του, συνάμα δε δημιουργεί και πολλά ερωτηματικά.
Ειλικρινά λυπάμαι για την ανοίκεια αυτή συμπεριφορά του κ. Μαριδάκη η οποία, δεν το κρύβω, με εκπλήσσει δυσάρεστα.
Με τιμή
Ρούλα Νάννου
Νεοεκλεγείσα Δήμαρχος Σαλαμίνας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε μυαλό οσο γρήγορα γινετε και μαθε τε να φαί-ρεστε ως Δήμαρχος και οχι ως σύμβουλος , μαθετε οτι για να ειστε καλυτερη απο τους προηγουμενους κάνοντας το κατι παραπανω και οχι να ειστε ισοπεδωτική και καταστροφολόγα. Ο Δήμος εχει προβλήματα και οικονομικές δυσκολίες προς τρίτους ολα αυτα τα ξερατε και τα γνωριζατε το οτι δεν ηξερα δε αποτελει δικαιολογία , δε γινατε με το ζόρι Δήμαρχος ουτε σας ψηφισε ο κόσμος για μόστρα , σας ψηφισε για κατι καλύτερο σε ολους τους τομείς. Θα συμγωνούσαμε όλοι μαζ σας έαν καποιοι εκμεταλευόμενοι το γεγονος της Ναυμαχίας κερδοσκοπούσαν και ξόδευαν τα λεφτα μας στο αέρα. Δεν είναι έτσι και το ξέρετε , οσοι απο εμάς εργαστηκαν για το θεσμό αυτο ξοδέψαμε απο τη τσέπη μας και δε ζητήσαμε 1 ευρώ απο το Δήμο και απο τον κ. Τσαβαρή το ίδιο θα συνεχίζουμε να κάνουμε γιατί μάλλον απο οτο φαίνεται απλα αγαπάμε αυτο το τόπο περοσσότερο απο εσάς. Μακάρι να διαψευθούμε αλλα με τις πραξεις σας δηλωνετε αντίθετα με αυτά που πρεσβεύατε πριν.

Αλήθεια, κ. Δήμαρχε, τι θα απαντούσατε σε κάποιον που θα σας έκανε τις παρακάτω ερωτήσεις:
1) Γιατι ποτέ δεν ως δημοτικός σύμβουλος και προεδρος αναπτυξιακού δε κατέιγγειλες ουτε καν ενδιαφέρθηκες για το ΟΛΠ και τα Ναυπηγεια?
2) Γιατί ποτέ δεν ως δημοτικός σύμβουλος και προεδρος αναπτυξιακού δε εφερες στο συμβουλιο μια απόφαση ή ψηφισμα για τη προστασία των χώρων και της Ιστοριας της Ναυμαχίας ?

Λογικό είναι να μην ενδιαφέρεσαι για το μοναδικό μέσο προβολής που έχουμε μια μάχη παγκόσμια γνωστη στα περατα της γής.
Λογικό είναι να ειρωνεύεσε του πάντες για την δικιά σου ανικανότητα.
Κρίμα για την τέλεια κατάπτωση !!!

Δήμαρχος μονο στα χαρτια και στα λόγια.

Μετά και από όλα αυτά, δεν θα μπορούσαμε να παραμείνουμε σιωπηλοί, όπως είχαμε επιλέξει να κάνουμε από την αρχή, αφού προκαλούμαστε οσοι ασχολούμαστε ενεργά με τη Σαλαμίνα.

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΜΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΝ ΒΡΙΣΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣΡΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΜΙΑ ΕΥΧΗ:κ.ΝΑΝΝΟΥ ΦΕΡΘΗΤΕ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΠΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.