Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Συμβαίνει ΤΩΡΑ. Εξαγριωμένοι εθελοντές έδειραν τον δήμαρχο


Συμβαίνει ΤΩΡΑ. Εξαγριωμένοι εθελοντές έδειραν τον δήμαρχο για τον εμπαιγμό του και την μη πρόσληψη τους μετά από πολύμηνη εθελοντική εργασία και παρά τις καθημερινές διαβεβαιώσεις του τους άφησε εκτός προσλήψεων.
Ο δε αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών υποθέσεων, φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα για να γλυτώσει το λιντσάρισμα των αγανακτισμένων εθελοντών.
Θα επανέλθουμε με νεότερα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά διαβάστε το προφητικό άρθρο της Σαλαμινίας για τον εθελοντισμό που κυκλοφόρησε προχθές και θα βγάλετε πολλά συμπεράσματα για το θέμα και που ‘σαι ακόμη!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΛΑΤΣΟΥΚΑ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟ ΠΑΡΑΓΑΜΗΣΕΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.
ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΚΑΕΙ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΝΤΡΟΠΗ!!! ΓΙΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΟΜΠΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ρε λαμόγια οτι σας κατεβαίνει στο κεφάλι σας γράφεται.Τίποτα δεν συνέβει στον Δήμο ήμουν εκεί και δεν έγινε τίποτα. Γράφετε έτσι για να σπιλώνεται κόσμο. Να είστε σίγουροι εάν γινόταν το παραμικρό θα είχα τον κόλο να το γράψω. Από βλακεία το γράφετε ή απο σκοπό; ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σας.

Ανώνυμος είπε...

Είναι μαθημένος να τις τρώει, σαν τις πουτάνες που συνηθήζουν το γαμίσει και μετά δεν τους νοιάζει.