Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ο Γιώργος Αναγνωστάκος στην Σαλαμινα…

Ο αναπληρωτής γραμματέας και οργανωτικός γραμματέας του κόμματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Γιώργος Αναγνωστάκος, υποψήφιος Βουλευτής Β’ Πειραιά, παραβρέθηκε και συμμετείχε στην ανοιχτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας την Κυριακή 8 Απριλίου και έκανε την παρακάτω δημόσια δήλωση. “ Σαν εκπρόσωπος του κόμματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ χαιρετίζω την σημερινή εκδήλωση ανοιχτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας με θέμα τη ζεύξη της Σαλαμίνας....


`Ακουσα με προσοχή τις εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις όλων των προηγούμενων ομιλητών, που αν και κάποιες διαφωνούσαν μεταξύ τους, αναδείκνυαν όλες ένα θέμα.


`Οτι το ζήτημα αυτό έρχεται και μπαίνει αιφνίδια και προσπαθεί να δημιουργήσει τετελεσμένα.


Και πότε έρχεται:


- `Ερχεται τη στιγμή που όλος ο Ελληνικός λαός δέχεται καθημερινά βίαια επίθεση από τις

πολιτικές του Μνημονίου.

- `Ερχεται παραμονές, λίγες μέρες πριν τις εκλογές χωρίς να έχει ακουσθεί η φωνή του λαού

της Σαλαμίνας.

- `Ερχεται τη στιγμή που ο λαός βιώνει καθημερινά τα αποτελέσματα των διαπλοκών με

τους μεγαλοεργολάβους και τους εθνικούς προμηθευτές.

- `Ερχεται τη στιγμή που ο Ελληνικός λαός καταδικάζει τις πολιτικές της συγκυβέρνησης και

ζητάει άμεσα εκλογές.

Σαν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ λέμε, καμμιά λύση και ενέργεια χωρίς την σύμφωνη γνώμη του λαού της Σαλαμίνας,

- καμμιά ενέργεια παραμονές εκλογών,
- καμμιά ενέργεια σε βάρος των πολιτών και του λαού.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συμπαραστεκόμαστε στο λαό του ιστορικού νησιού της Σαλαμίνας και στην απόφαση του να καθορίζει το μέλλον του, και κατ’αρχήν δηλώνουμε ότι είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι σε ότι σχεδιάζουν λάθρα και μακριά από το λαό της Σαλαμίνας.


Και ας μην μιλάνε οι βουλευτές των κομμάτων της συγκυβέρνησης μόνο για προσωπικές ευθύνες των υπουργών Βορίδη και Μαγκριώτη και για προσωπικές πολιτικές.


Εδώ έχουμε να κάνουμε με τις συνολικές πολιτικές επιλογές των κομμάτων της συγκυβέρνησης, των κομμάτων του Μνημονίου, και τις τεράστιες ευθύνες τους.


`Οπως δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να γίνει προτεκτοράτο της Μέρκελ και του Σαρκοζί, έτσι δεν θα αφήσουμε και την Σαλαμίνα να γίνει οικόπεδο συμφερόντων του κάθε νεο-Ξέρξη μεγαλοεργολάβου.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: