Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Χάνει στη β! Πειραιά ο ταβερνιάρης και επιτίθεται σε bloggers Πρώτη δεύτερη θέση είναι μάχη «Φαήλου Κρανιδιώτη και Τάσου Μητρόπουλου»



Mail από τον τύπο της  Σαλαμίνας
Έκρυβε δέκα χρόνια την πρόσληψη της (!!!) στο γραφείο του στην βουλή…

Αν ήταν το δικό σας το κοπέλι; Ακόμα στην λίστα αναμονής θα ήταν και μια κι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία θα την εκμεταλλευότανε και σ’ αυτές και στις επόμενες εκλογές. Αμ πώς έτσι είναι άλλο το δικό μας κι άλλο το δικό σας κοπέλι!!!
Με αφορμή λοιπόν το δημοσίευμα του blog "Δημοτική Καραμούζα" με τίτλο “και στο δημόσιο να δούλευε θα είχε πάρει σύνταξη από το1974” καθώς και την αναμενόμενη άνοδο των δυο νέων κομματικών υποψηφίων “ΦΑΗΛΟΥ & ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ” που κατά πληροφορίες δεν ήταν δικής του επιλογής, ο κουρασμένος πολιτικά και ξεπερασμένος νεοδημοκράτης παλαιοπολιτικός τα βάζει μ’ όλους και μ’ όλα !!!
Συγκεκριμένα ο συμπέθερος του βουλευτή χθες το απόγευμα εξαπέλυσε φραστική επίθεση και όχι μόνο “καταγεγραμμένα από το κλειστό κύκλωμα” σε συμπολίτη μας μέσα στο κατάστημα του, που διατηρεί στο κέντρο της Σαλαμίνας, επειδή άκουσε να συζητάνε το επίμαχο άρθρο του blog μέσα στο μαγαζί του, πίστεψε ότι είναι αυτός ο  “blogger” και ποιος είδε τον Θεό και δεν τον εφοβήθει…. με την ιδέα και μόνον της ΜΗ επανεκλογής του στο κοινοβούλιο βρίσκεται σε κατάσταση τρέλας και πανικού ολόκληρο το συμπεθεριό κι όχι μόνο ο καθ’ όλα αξιότιμος κ Βουλευτής της δεξιάς. Αλήθεια έχει γνώση των συμβάντων στον τόπο μας ο κ. Βουλευτής; Μήπως, λέω μήπως κάποιος απ’ το γραφείο του υποψηφίου θα πρέπει να τραβήξει τα’ αυτί του συμπέθερου πριν από την αυτεπάγγελτη επέμβαση της δικαιοσύνης;
Η ανοχή μας στις δικές τους ανασφάλειες και μανιοκαταθλιπτικές τάσεις έχει και όρια.
Νέο αίμα στην βουλή από όπου και αν προέρχεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια: