Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013

Όταν η πολιτική ανικανότητα προσεγγίζει τη πολιτική αθλιότητα...


Δυστυχώς συνέβη και αυτό...
Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σπυρίδων Σοφράς, στα πλαίσια της αγωνίας του να πεισθεί και ο ίδιος  ότι τελικά θα καταφέρει να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις επόμενες Δημοτικές εκλογές, διέπραξε αυτή τη φορά τεράστιο αυτοδιοικητικό ατόπημα και συγκεκριμένα:
ως γνωστό, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας ΟΜΟΦΩΝΑ στη τελευταία συνεδρίαση του, μετά από θέμα που εισήγαγε ο κ. Μακρής, ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ τον Δήμαρχο, προκειμένου να οργανώσει Πανσαλαμίνια συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αποψίλωση από το νησί μας των Δημόσιων Υπηρεσιών, όπως ΔΟΥ, ΙΚΑ κ.λ.π.
Σε συνέχεια αυτής της απόφασης, ο Δήμος  τις τελευταίες δέκα ημέρες οργανώνει τη συγκεκριμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και μάλιστα για αυτό το γεγονός είχε ήδη επικοινωνήσει με διάφορους φορείς και είχε ήδη παραγγείλει το απαιτούμενο έντυπο υλικό σε ανακοινώσεις και πανό, όπου αναφέρεται η 18η Φλεβάρη ως ημέρα συγκέντρωσης (Τυπογραφείο Τριανταφύλλου).
Όμως  "λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο..."
Ο κ. Σοφράς, όπως ανέφερα, καταστρατηγώντας κάθε έννοια διαδικασίας, εξέδωσε ανακοίνωση για συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συνδυασμού του την ίδια ημέρα και ώρα, καλώντας μάλιστα να παραστεί σε αυτή και ο Δήμαρχος!!!
Το μόνο που οφείλω, πέραν όλων αυτών, να σχολιάσω είναι:
"Θου Κύριε, φυλακή τω στόματι μου"

                                                           
                                                                                      Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας
  
                                                                                           Γιάννης Τσαβαρής

Δεν υπάρχουν σχόλια: