Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013, επ’ ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων, οι υποψήφιες του συνδυασμού “ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ” διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία συνάντηση φίλων γυναικών στην αίθουσα ΛΕΟ.

Την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013, επ’ ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων, οι υποψήφιες του συνδυασμού “ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ” διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία συνάντηση φίλων γυναικών στην αίθουσα ΛΕΟ....
Εκεί ανταλλάχθηκαν ευχές, αλλά ακούστηκαν και οι απόψεις των παρευρισκόμενων γυναικών σχετικά με τα δημοτικά δρώμενα και τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.
Η διαπίστωση κοινή και τα μηνύματα σαφή και συγκεκριμένα. Η τοπική κοινωνία έχοντας βιώσει την ελλειμματική και απαράδεκτη αντιμετώπιση εκ μέρους της σημερινής Δημοτικής Αρχής των προβλημάτων που ταλανίζουν το νησί μας, επιζητεί διακαώς την αλλαγή στην διοίκηση του Δήμου. Επιζητεί το αυτονόητο, καθαρά χέρια και σεβασμό στο Δημότη. Απαιτεί πλήρη διαφάνεια στην διαχείριση των οικονομικών του δήμου, αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, συμπαράσταση και συνδρομή στους χειμαζόμενους συνδημότες μας και ουσιαστική μέριμνα σε θέματα πρωτοβάθμιας υγείας, ασφάλειας και αθλητικών εγκαταστάσεων για τα παιδιά μας.

Στη σύντομη ομιλία της η κα Νάννου, αφού συμμερίστηκε τις απόψεις των γυναικών, επισήμανε ότι το μεγάλο ζητούμενο είναι η ανάπτυξη του τόπου που θα επιφέρει θέσεις εργασίας και καλλίτερες μέρες για το νησί μας. Αυτό, είπε, απαιτεί την αλλαγή νοοτροπίας αυτών που διοικούν και τη στράτευση όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου, αιρετών και μη, πέρα και πάνω από κομματικές πεποιθήσεις και προκαταλήψεις. Πιστεύω ακράδαντα , κατέληξε, ότι όλοι μαζί με καθαρούς όρους συνεργασίας και πλήρη διαφάνεια θα αναγεννήσουμε το Δήμο και θα καταστήσουμε το νησί μας αξιοζήλευτο και πόλο έλξεως ήπιων και συμβατών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που θα τονώσουν την οικονομία του νησιού.
Γραφείο Τύπου
<< ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ>>

Δεν υπάρχουν σχόλια: