Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Η γνώμη σου έχει δύναμη, μην την αφήνεις ορφανή



Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος της Σαλαμίνας παρακολουθεί από την οθόνη του υπολογιστή ένα θέατρο εντυπώσεων το οποίο έχει στηθεί πάνω σε βάσεις που δεν τιμούν το Ήθος, τη Δημοκρατία και τον Πολιτισμό της κοινωνίας μας....

Μικρές ομάδες επιτήδειων οι οποίες υποκινούνται από ύποπτα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, ιδιοτέλεια και προσωπικές εμπάθειες, επιτίθενται γραπτώς με τη μορφή ανώνυμων κειμένων και σχολίων σε πολιτικά πρόσωπα, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, επιχειρηματίες αλλά και απλούς πολίτες. Πεδίο δράσης τους είναι τα ανώνυμα blogs.

Είναι σαφές ότι όσοι κρύβονται πίσω από την κουρτίνα της ανωνυμίας, χυδαιολογώντας κατά των συμπολιτών τους, δεν τολμούν να υπογράψουν τις απόψεις τους. Προφανώς η ανεπάρκειά τους σε θέσεις, επιχειρήματα και στοιχεία δεν τους το επιτρέπει.

Η ανώνυμη χυδαιολογία που μαστίζει την κοινή γνώμη, εκθέτει υπολήψεις και επιβάλλει μια ψυχολογία φόβου στους πολίτες, δεν έχει θέση στην κοινωνία της Σαλαμίνας.

Ο φόβος είναι το μόνο τους εργαλείο ενάντια στους πολίτες. Με τον φόβο όμως δεν διοικείται ένας δήμος ούτε λύνονται τα προβλήματα.

Ο φόβος δεν αξίζει στην κοινωνία μας.




Η σελίδα Γιάννης Τσαβαρής official φτιάχτηκε στο facebook για να στηρίξει τον ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες και να ανοίξει ένα κανάλι επικοινωνίας με το Δήμαρχο της Σαλαμίνας, ένα κανάλι εναλλακτικό προς το ανώνυμο υβρεολόγιο που συναντάμε στο διαδίκτυο.

Βάλε την υπογραφή σου και υποστήριξε την άποψή σου.

Γιατί στην Δημοκρατία που εμείς υπηρετούμε ο φόβος δεν έχει θέση.

Η γνώμη σου έχει δύναμη.

Μην την αφήνεις ορφανή.

Επισκεφθείτε τη σελίδα στη διεύθυνση: https://www.facebook.com/giatsavaris

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ.ΝΕΦΤΙ ΣΤΟ ΚΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ.ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ ΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΟΜΩΣ ΒΡΕ ΜΑΓΚΑ ΤΟΥ Κ….Υ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Απάντηση

Ανώνυμος είπε...

0 Σκατουζοs το τρελό αγόρι σε συμβούλεψε να κάνης τόσο ηλίθιες ανακοινώσεις γιατί παλιά εσύ και αυτός διδάξατε αυτό το σύστημα λασπολογίας