Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Η Δήμαρχος Σαλαμίνας κα Ρούλα Νάννου, σας εύχεται χρόνια πολλά



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος26/12/14 16:45
ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟΥ ΑΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Το εγω θα το χρησιμοποιησω για τις αυξημενες αρμοδιοτητες που θα δωσω στις κοινοτητες,Δωσε!! τις κανονικες και ασε τις
αυξημενες.
Θα εχω τον κοσμο κοντας μας ,να εχει τον πρωτο λογο.Ακομα και στο τεχνικο προγραμμα θα κανουμε ανοικτα συμβουλια για να φερουν τα αιτηματα τους οι κατοικοι?????? ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ(ΣΥΛΛΟΓΩΝ) ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ.
Τα τριαντα τρια ατομα (οι συμβουλοι) δεν θα σας αντιπροσωπευουν θα ρωταμε εσας και θα λετε τα προβληματα σας και θα βαζουμε προτεραιοτητα στα πιο επειγον ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ) Και χωρις να το φερει θεμα στις κοινοτητες για να το ενημερωθουν εστω οι κατοικοι των τεσσαρων κοινοτητων
Αυτο ηταν που θα εχουμε τον πρωτο λογο εμεις ο ΚΟΣΜΟΣ και οταν πηγαμε να διεκδικησουμε να αποσυρει το θεμα αυξηση ΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΕΥΔΑΠ μας εφερε την Αστυνομια????????
Δεν θα εχει ειδικους συμβουλους αυτους που προβλεπει ο νομος και να γνωριζουν πεντε πραγματα(ΧΑ ΧΑ ΧΑ) για να κανει αυτα τα χρηματα εργα(ΧΑ ΧΑ ΧΑ) Αλλα θα εχει εκατο ατομα ασχετα να τα πληρωνει?????? απο τις προεκλογικες δεσμευσεις της.και εργα δεν θα δουμε.
Θα προσεξει τα μαγαζια ωστε να δουλευουν χειμωνα, καλοκαιρι και ο (ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΣ) Για αυτο εβαλε
αυξηση στα μαγαζια μολις ανεβηκε επανω.Θα κανει παραδοσιακα μαγαζια να πωλουν παραδοσιακα πραγματα ,και να δουλεψουν σαλαμινιοι.(ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΧΕΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ) ΤΟ ΠΛΑΤΕΤΣΙ ΤΟ ΠΩΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΜΑΣ)
Θα φροντισω τις παιδικες χαρες που ειναι ριμαγμενες ( Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ:;;;;;;)
Ελεγε για την τουρλα οτι ηθελαν να την κανουν καμπιγκ ,ξενοδοχεια (ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ Π.........Ε ΚΙΟΛΑΣ) για να εκλεγειτε!!!!!!
Πηγατε στην γεν γραμ, της περιφερειας ,και σας ειπε να προβαλεται την (ΝΑΥΑΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ) Για να πουλησεις τουριστικη αναπτυξη (ΑΥΤΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ!!ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ)
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΛΕΓΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ Σ Α Λ Α Μ Ι Ν Α Σ ΜΑΣ.
Ο Τσαβαρης ηταν εκφραστης συμφεροντων!!!!! ετσι αναφερεις!! Τι εκανες αρχισες να πολεμας το ΦΕΚ ΤΗΣ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ;;;;;;;;;;Πηγες στο συμβουλιο επικρατειας;;;;Διοτι τοτε δεν ειχες παρει χαμπαρι τωρα που εχεις παρει χαμπαρι!!!Ε τι εχεις κανει;;;;;; Εσενα ο δικος σου λογος δεν ειναι ξυλινος ,για ναδουμε τι θα ειναι;;;;;;; Εχω πολλα ΝΑ ΓΡΑΦΩκαι να κανω κριτικη .
Αλλα θα σταθω στο κλεισιμο της ομιλιας αναφερεστε::::::
ποιος ΔΗΜΟΣ ειναι αυτος που δεν ειναι χρεωμενος Ποιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ειναι αυτος που θα αναλαβει και δεν θα βρει χρεωμενο τον ΔΗΜΟ ΤΟΥ;;;;;;;;(γιατι ελεγε ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΟΤΙ ΟΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ:::::::::::)
ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ) ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΗΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΜΑΝΤΗΛΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΤΟΙΜΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ????????

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1/1/2015
ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΛΑΤΕ??????????
ΚΑΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος12/28/2014 5:32 μ.μ.
Ανώνυμος12/27/2014 5:25 μ.μ.
Δυστυχώς η ευτυχία και η γαλήνη εξαρτώνται εν πολλοίς από τους αριθμούς.
Οι αριθμοί είναι θετικοί και αρνητικοί.
Τι μπορείς να προσφέρεις σε έναν άνθρωπο όταν οι αριθμοί είναι αρνητικοί;
Μόνο παρηγοριά κι ελπίδα. Με αυτά όμως τον χορταίνεις;

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ-Η ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΜΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΧΡΕΗ::::ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ .ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΦΤΟΥΜΕ ,ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ,???? ΓΝΩΡΙΖΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ!!!!
ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ,ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ;;;;ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ??? ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΤΑΞΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ!!! ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΘΟΥΜΕ???????ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΚΟΜΗ!!! ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ . ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ.