Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ξεκίνημα για τη χορωδία του ΚΑ.ΠΗ Σαλαμίνας αλλά και για τη Παιδική Χορωδία του Δήμου



  • Ο Δήμος Σαλαμίνας ενημερώνει τα μέλη των ΚΑ.ΠΗ Σαλαμίνας ότι ξεκινά η νέα περίοδος λειτουργίας της χορωδίας ΚΑ.ΠΗ Σαλαμίνας, υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Αναστασίου Αναστασόπουλου και όσοι επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν σε αυτή.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή, να είναι μέλος των ΚΑ.ΠΗ Σαλαμίνας. Για εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο της χορωδίας, μαέστρο κ. Αναστάσιο Αναστασόπουλο στο τηλέφωνο 6978195438 και στα ΚΑ.ΠΗ Σαλαμίνας, Αιαντείου και Σεληνίων.      

  • Επίσης ο Δήμος Σαλαμίνας, θέλοντας να προσφέρει τα μέγιστα στη μουσική παιδεία των νέων του νησιού από τις μικρές ηλικίες, συνεχίζει τη λειτουργία της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Αναστασίου Αναστασόπουλου και καλεί όλους τους μαθητές, όλων των τάξεων των Δημοτικών Σχολείων, να συμμετέχουν σε αυτή.
Ενημερώνουμε επίσης τα παιδιά που είναι ήδη μέλη της Παιδικής Χορωδίας, ότι τα μαθήματα ξεκινούν την Πέμπτη 08 Σεπτεμβρίου 2011, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Δημήτρης Μπόγρης», 5 με 7 το απόγευμα.

Για νέες εγγραφές, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με την Παιδική Χορωδία του Δήμου Σαλαμίνας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο της χορωδίας μαέστρο κ. Αναστάσιο Αναστασόπουλο στο τηλέφωνο 6978 195 438.
Επίσης μπορείτε να πάρετε πληροφορίες στην αίθουσα «Δ. Μπόγρης» κάθε Πέμπτη 5-7 μμ για όλο το μήνα Σεπτέμβριο.

Υπενθυμίζουμε ότι τα μαθήματα είναι ΔΩΡΕΑΝ


Γραφείο Τύπου Δήμου Σαλαμίνας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά μην ανοίγετε τα μάτια του δημάρχου η καταστροφή του θα είναι ο Καπετανακιs είναι αυτή τη στιγμή οποίο μισητός άνθρωπος στο νησί αδίστακτος κλεφτής αλά ικανός να καλύπτει το αφεντικό του ο κόσμος δεν είναι χαζός καταλαβαίνει, μια βόλτα στην λαϊκή και ακούς τόσα πράγματα από τούς φτωχούς ανθρώπους που τρελαίνεσαι