Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Σαλαμίνια 2011: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης των εκδηλώσεων στο Μνημείο του Άγνωστου ΣτρατιώτηΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή κατάθεσης στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, σηματοδοτώντας την έναρξη της εβδομάδας Πολιτισμού «Σαλαμίνια 2011».

Με πρώτο τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Τσαβαρή, στεφάνους προς τιμή των Σαλαμινομάχων κατέθεσαν εκπρόσωποι της πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας, οι Ένοπλες Δυνάμεις,  Στρατιωτικοί ακόλουθοι ξένων πρεσβειών, εκπρόσωποι κομμάτων, Δήμαρχοι, βουλευτές της συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης καθώς και φορείς της Σαλαμίνας.

Ακολούθησε συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο, με συντονιστή τον δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Καπράνο, όπου δόθηκε η ευκαιρία στον Δήμαρχο κ. Γιάννη Τσαβαρή να εξηγήσει τη φιλοσοφία των «Σαλαμινίων» και να εκφράσει τις προσδοκίες του για το νησί από την ανάδειξη της ιστορικότητας του γεγονότος.

Η πρώτη μέρα έληξε  στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημαρχιακού Μεγάρου «Δημήτρης Μπόγρης», με εκδήλωση που οργάνωσαν τα εκπαιδευτήρια Ηλιάδη, υπό την αιγίδα του Δήμου, με θέμα τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, αυτή η πρόεδρος του λυκειου ελληνιδων είναι η αδελφή της αλλοινής που πήγε στο Λονδίνο μαζί με τον Δήμαρχο; Και οι δύο ελεύθερες από ότι ξέρω είναι κι από καλό ....σόϊ.
Καλά κάνουνε και έχουνε γίνει κολλητάρια του Δημάρχου γιατί έτσι προβάλλονται, δεν έχει σημασία το πως, και είναι μια ευκαιρία να βρούνε κανά καλό παιδί μέσα στα τόσα, μπας και στήσουνε κανά σπιτικό, για να ηρεμήσουνε κι αυτές, αλλά προπάντων να ησυχάσουνε μερικές άλλες.