Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΙΤΕ ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ.;;


Πρακαλούμε για την παρακάτω ανάρτηση

 Κύριε Δήμαρχε,
αρχικά θέλουμε να σας συγχαρούμε για τις μέχρι τώρα προσπάθειες σας , αλλά και για όσα έχετε καταφέρει  για την βελτίωση των συνθηκών  διαβίωσης μας, αλλά και για την ανάδειξη του νησιού μας.
Επειδή όμως δεν μας αρέσει να χαϊδεύουμε αυτιά, θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σας σε ένα πολύ σοβαρό θέμα για τα Σελήνια, αλλά και για το νησί της Σαλαμίνας. Γνωρίζουμε ότι το θέμα αυτό έχει περιέλθει σε γνώση σας  εδώ και μερικές εβδομάδες. Δεν σας ενοχλήσαμε μέχρι σήμερα, σεβόμενοι τις προσπάθειες σας για την διοργάνωση των Σαλαμινίων,  για τα οποία είμαστε υποχρεωμένοι να σας συγχαρούμε και πάλι, αν και  κινδυνεύουμε από κάποιους να χαρακτηριστούμε «γλύφτες».

Το 2000  επί Δημαρχίας του κου Τραυλού Μάριου, στη θέση ΠΥΛΟΣ-ΠΑΝΟΡΑΜΑ, αφού το δάσος είχε καταστραφεί ολοσχερώς από πυρκαγιά (αν ήταν τυχαίο, δεν το γνωρίζουμε), ανοίχτηκε δρόμος και κατασκευάστηκαν πλατφόρμες και δεξαμενές νερού , για ενδεχόμενο νέας πυρκαγιάς , δήθεν.  Οι εργασίες αυτές έγιναν από αλλοδαπό εργολάβο, κουμπάρο του κ. Μ. Τραυλού. Στη συνέχεια ηλεκτροδοτήθηκαν  από την ΔΕΗ και τοποθετήθηκαν δύο κεραίες. Μία της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας TELE STET  και μία της εταιρείας SIEMENS για το C4I. Ο τότε δασάρχης κος Τριανταφυλλόπουλος τι έκανε γι αυτό το αίσχος;  Τίποτα!!! ‘Ηξερε μόνο να στέλνει πρόστιμα δεκάδων χιλιάδων ευρώ στους βιοπαλαιστές της Σαλαμίνας, γιατί είχαν μια παράγκα, να βάζουν το κεφάλι τους. (Τη λέξη «παράγκα» δεν την αναφέρουμε υποτιμητικά).
Οι κεραίες αυτές υπάρχουν μέχρι σήμερα.  Και το χειρότερο…. Υπάρχουν  λένε ιδιοκτήτες 1.000 στρεμμάτων δασικής έκτασης και οι άνθρωποι αυτοί εισπράτουν  μισθώματα από την εταιρεία TELE STET  (WIND σήμερα) και από την εταιρεία SIEMENS. Διερωτώμεθα αν οι φερόμενοι ως ιδιοκτήτες  έχουν δηλώσει το ΔΑΣΟΣ στο κτηματολόγιο και τα μισθώματα  στην Εφορία.
Κύριε Δήμαρχε,
για μας τους Σεληνιώτες η αυθαιρεσία αυτή αποτελεί ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ  ΚΑΙ   ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
                                                   ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ

1)Τον κ. Μάριο Τραυλό και τη δημοτική αρχή της περιόδου 1999-2002, καθώς και το Τοπικό Συμβούλιο Σεληνίων, γιατί ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ αυτό το έγκλημα.
2)Τον κ. Στέλιο Γκίνη και τη δημοτική αρχή της περιόδου 2003-2006, καθώς και το Τοπικό Συμβούλιο Σεληνίων, γιατί ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΑΝ   αυτό το έγκλημα.
3)Τον κ.  Μάριο Τραυλό και τη δημοτική αρχή της περιόδου 2007-2010, καθώς και το Τοπικό Συμβούλιο Σεληνίων, γιατί ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ  αυτό το έγκλημα και ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ για τη προστασία της   δημοτικής περιουσίας και το δάσους, όπως είχαν , από το Σύνταγμα, υποχρέωση.

Κύριε Δήμαρχε,
                                                                  ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ

ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΟΙ  ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΤΕ  ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΙΤΕ ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ.
‘Εχετε  υποχρέωση κύριε Δήμαρχε να προστατεύσετε ότι απόμεινε από τα δάση, να προστατεύσετε την δημοτική περιουσία , να προστατεύσετε τις ζωές μας  τις ζωές των παιδιών μας και το περιβάλλον
Υ.Γ.
Παρακαλούμε και για τη θέση των επικεφαλείς των Δημοτικών παρατάξεων στο έγκλημα αυτό.                                                                                     
                                                                                                ΣΕΛΗΝΙΑ 2/10/2011                   
                                                                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                Ενεργοί πολίτες  

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aν ευσταθούν φυσικά αυτά που γράφουν περί ιδιοκτησίας του δάσους, ειλικρινά είμαι και γω περίεργος να πληροφορηθώ επίσημα αν πράγματι τα λιγοστά εναπομείναντα δάση είναι ιδωτικά και μάλιστα δάσος έκτασης 1.000 στρεμμάτων. Οι πλατφόρμες, οι δεξαμένες νερού, οι κολώνες της ΔΕΗ και οι κεραίες, πράγματι υπάρχουν. Εχω προσωπική αντίληψη, γιατί είμαι κυνηγός και γνωρίζω πολύ καλά την περιοχή. Πίστευα όμως ότι ο χώρος έχει παραχωρηθεί από τη Κοινότητα Σεληνίων και ιδιοκτήτης της δασικής έκτασης είναι η Κοινότητα Σεληνίων. Πραγματικά εκπλήσσομαι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΝΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΝΟ ΜΟΥ!!!!!
ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΑΝΟ ΜΟΥ!!!!
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ (ΤΗΛ) ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΑΝΟ ΜΟΥ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ
ΠΙΟ ΨΕΥΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΖΑΒΑΡΑΚΟ ΨΕΥΤΑΡΑΚΟ
ΕΞΩ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΕΜΕ
ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.
ΨΑΞΤΕ ΤΟ Ι.Ρ. ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ. ΛΑΜΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εγω ο ξενος που σ’ αγαπησα πολύ
Κι’ απ’ το φιλι σου εχω πικραθει
Θα φυγω σαν ένα πουλι κυνηγημενο
Ξενος για παντα ξενος

Ανώνυμος είπε...

Γιατί σας πονάει τόσο πολυ ο ξένος ρε παιδιά ;;; Σας ξεβολεψε ;;; Μην του κολατε πολυ γιατί έχει τόσα ράμματα για τις γούνες σας ( πρώην δημάρχων κ συμβούλων ) που αν τα πάρει στο κρανίο οι μισοί δεν θα ξανακατεβουν στις εκλογές κ οι άλλοι μισοί θα αλλάξουν νησι για αυτο χαλαρωστε ρε παιδιά ασχοληθείτε με ποιο στόπερ θα πάρει ο ΠΑΟ , αν η ΑΕΚ θα βρει αγοραστές κ ο Τσαβαρης καλα τα παει