Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται;

      Καταλαβαίνω απόλυτα το «ενδιαφέρον» αλλά και την τελική απογοήτευση του κυρίου Σοφρά για την εξέλιξη που είχε το θέμα με την «δήθεν λίστα» του ΣΔΟΕ και την εξ αυτής, ως γεγονός, αναγραφής του ονόματός μου.

      Μάλιστα θέλοντας ενδεχομένως να προστατεύσει τους τοπικούς συκοφάντες και λασπολόγους της συγκεκριμένης προβοκάτσιας, ζητά από εμένα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου έναντι του ονόματός του………..

      Όμως, όπως πάντα ο κύριος Σοφράς διαβάζει πρόχειρα και φυσικά καταλαβαίνει λάθος και γι’ αυτό θέλω να τον ρωτήσω τα εξής:....


  κ. Σοφρά στην ανακοίνωσή μου σας θυμίζω ότι αναφέρω ΤΟΠΙΚΟΥΣ λασπολόγους και συκοφάντες και όχι ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. Αν εσείς σε αυτήν την αναφορά μου σε αυτούς τους τοπικούς λασπολόγους και συκοφάντες βλέπετε τον εαυτό σας τότε «ΣΥ ΕΙΠΑΣ».

Ø  Όμως μιας και ευαισθητοποιηθήκατε τόσο πολύ και εφόσον συνεχίζετε και δηλώνετε και πάλι υποψήφιος δήμαρχος, νομίζω η απάντηση τόσο εσάς όσο και των υπολοίπων υποψηφίων προς την κοινωνία πρέπει να είναι μία και μόνη : Να καταθέσετε και εσείς εξώδικη πρόσκληση στον ΣΔΟΕ όπως έπραξα κι εγώ προκειμένου να ελεγχθείτε χωρίς αναστολές και προς κάθε κατεύθυνση.

Ø  Τέλος απευθυνόμενος με την ευκαιρία αυτή για άλλη μία φορά στους τοπικούς λασπολόγους και συκοφάντες μου θέλω να τους θέσω τα εξής ερωτήματα:

·        Κυρίες και κύριοι ποια συμφέροντα εξυπηρετείτε;

·        Γιατί θέλετε τον ηθικό και πολιτικό εξοβελισμό μου;

·        Μήπως «διότι δεν συνεμορφώθην    προς τας υποδείξεις»  του Παλαιού φθαρμένου και διεφθαρμένου εργολαβικού-πολιτικού κατεστημένου;

·        Μήπως γιατί δεν είχα, δεν έχω και φυσικά δεν θα αποκτήσω ποτέ offshore ή άλλες εταιρίες ή λογαριασμούς στο εξωτερικό;

·        Μήπως γιατί δεν έχω φέρει εν μία νυκτί από το εξωτερικό πακτωλό χρημάτων αγνώστου προελεύσεως ;

·        Μήπως επειδή είμαι ο μόνος προεκλογικά που έφερα στο φως της δημοσιότητας το οικογενειακό μου εισόδημα των τελευταίων χρόνων;

·        Μήπως γιατί δεν είχα ποτέ εταιρία- φούσκα στο χρηματιστήριο για να «πάρω» τα λεφτά του κοσμάκη;

·        Μήπως επειδή η σύζυγός μου έχει πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ και όχι «πρακτορείο» τοκογλυφίας ;

Ειλικρινά λυπάμαι για το κατάντημα και την ένδεια της πολιτικής αντιπαράθεσης….

Αγαπητοί συνδημότες

   Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα χτυπήματα κάτω από την μέση δεν πτοούν τους συνεργάτες μου κι εμένα προσωπικά, αντίθετα μας δυναμώνουν γιατί η αγάπη μας για τη Σαλαμίνα είναι πάνω απ’ όλα.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όποιος έχει την σφίγγα σφίγγεται κυρ δήμαρχε;