Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας (Σαρωνίς - Βουρκάρι).
Από κοινού με "Το Θέατρο της Κούλουρης" και το "Θεατρικό Εργαστήρι Σαλαμίνας"....
Θα σας διασκεδάσουμε και με μουσική και τραγούδια, με την Μαρία Μπεγνή, τους Δημήτρη Παγάραλη και Γιάννη Σαρρή, και με την Θεώνη Μούλτου. Και άλλα πολλά...
Είσοδος, φυσικά, ελεύθερη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βy Tasos Theocharis ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ Αναρτηθηκε στις 3/07/2015 11:15:00 π.μ.

Λεονταρισμοί από ένα πολιτικό …. « νάνο » !!

Το παίζει γίγαντας και αποκαλεί «πολιτικούς νάνους» τους πολιτικούς του αντιπάλους, ενώ στην πραγματικότητα ο ίδιος μας προέκυψε ένας «πολιτικός νάνος»!!
Ο λόγος φυσικά για τον ακατανόμαστο και την αείθη προχθεσινή δημόσια δήλωση του...
Τζάμπα μάγκας δηλαδή ο εκ Νικαίας ορμώμενος δημογέροντας, ο οποίος μετά την ήττα του στις τελευταίες εκλογές, σήκωσε ξανά τη σημαία της επανάστασης.
Στόχος του; … η ανάκτηση και πάλι της χαμένης ηγεμονικής του αυταρέσκειας.
Από τη μια στο παιχνίδι των εντυπώσεων .. η ειρωνεία και ο σαρκασμός, και από την άλλη η νοσταλγία για το παρελθόν, που όλο τ’ αναμασά ως μηρυκαστικό για να ικανοποιεί καλύτερα την ματαιοδοξία του, ένα παρελθόν γεμάτο από χαμένες ευκαιρίες, ανολοκλήρωτους πόθους και αποτυχημένες προσπάθειες, που επισκίαζαν τις λίγες λαμπερές στιγμές μιας αναπότρεπτης ολοκλήρωσης»,
Πολύ μπλογκο-γραφότατος, τάχαμου με βαρυσήμαντα άρθρα, να επιδιώκει με τις εκτός δημοτικού συμβουλίου παρεμβάσεις του, το μονοπώλιο της πολιτικοκοινωνικής ζωή του νησιού μας.
Φειδωλός, κατά την διάρκεια της παντοκρατορίας του σε άρθρα ή σε ανοιχτές συνεντεύξεις, Αφειδώλευτος σήμερα να απαντά επί παντός του επιστητού.
Χρησιμοποιεί πολεμικές ιαχές και γνωστές πολιτικές τακτικές για να περιγράψει την, κατά την άποψη του,
« φοβική άσκηση διοίκησης και διαχείρισης από αιρετούς «πολιτικούς νάνους» οι οποιοι αδυνατούν να ξεπεράσουν την αυτοδιοικητική τους ανεπάρκεια αλλά και την διοικητική τους ανυπαρξία».
Τι να πεί κανείς !!!, ….αυτό που ξαναζούμε σήμερα δεν είναι ούτε πρωτόγνωρο ούτε κάτι άγνωστο, είναι ένας βρώμικος πόλεμος ίδιος μ’ αυτόν που ζήσαμε κατά την διάρκεια της αλήστου μνήμης εποχής του Βαγγέλη Αγαπίου.
Και να σκεφτεί κανείς ότι είμαστε ακόμα στην αρχή.
Διαβάστε περισσότερα: http://psiliammos.blogspot.gr