Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ελένη Κριτσιδήμα! Νέα εύελπις παρουσία από τα σπλάχνα της Νέας Δημοκρατίας που αξίζει να στηριχθεί!

 
Μια και τα γνωστά “πολιτικά λείψανα” της Νέας Δημοκρατίας θα έπρεπε από μόνα τους να ‘χουν πάρει την άγουσα προς την πολιτική τους “ρεμίζα” και δεν το πράττουν οι ίδιοι, ας το κάνουμε τουλάχιστον εμείς! ...Αν  στηρίξετε Νεοδημοκράτη,  τουλάχιστον επιλέξτε νέα παιδιά νέα μυαλά κι όχι καμένα και οπισθοδρομικά που μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν και επιμένουν να μας “σώσουν”!
Στηρίξτε και σταυρώστε νέα παιδιά που αξίζουν, ένα απ’ αυτά είναι και η δημοσιογράφος Ελένη Κριτσιδήμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος12/1/15 23:45
κυριε.ΤΡΑΥΛΕ να παρετε λαχειο εισαστε πολυ Τ Υ Χ Ε Ρ Ο Σ γιατι τοσο γλυψιμο παιδακια μου;;;;;;;;;;τι σας εχει ταξει ;;;;;;;;;;
κυριε, ΣΟΦΡΑ πως αισθανθηκατε που σας απαξιωσαν αποψε ;;;;;;;σας φωναξαν τελευταιο απο τους τελευταιους.μετα και απο τους συλλογους. ποιος ηταν ο κ. Τραυλος που αλλαχθηκε η σειρα του θεσμου για να παρει ντε και καλα το φλουρι.ενταξυ το πηρε στα Σεληνια ,με τον ιδιο τροπο μη καφρωνεστε,δεν ξερετε ουτε να κρυφτητε. Αντι να φωναξουν τον εκλεγμενο δημοτικο συμβουλο και τεως δημαρχο ,φωναξαν τον σχετο τεως.μεχρι εκει φτανει η εξυπναδα σας???, Εγω κυριε,Σοφρα θα εφευγα ,δεν εχετε φιλοτιμο,Εσυ που εκτος οτι μπορει να εισαι αρχηγος μειοψηφιας εισαι ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ και τους στηριζεις ανοικτα και πολλες φορες μη πω τις περισσοτερες εχεις την κατακραυγη του κοσμου στα Δημοτικα Συμβουλια.!!!!!Αλλαξε ροτα πριν να ειναι πολυ αργα!!!!!.

Απάντηση

Ανώνυμος12/1/15 23:51
Ανώνυμος12/1/15 23:21
γελια πολλα γελια με το φλουρι του γεροντα παλι.τσωπα τσωπα γεροντακι μου ολα τα φλουρια εσυ θα τα παρεις φετος.Ρε δεν ντρεποσαστε πια τι ειναι αυτος και του δινετε κοματι πιτας πριν απο τον πιπη και αλλους εκλεγμενους?