Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Η αντιπολίτευση στην Σαλαμίνα υπάρχει? και αν ναι που ψαρεύει ???


Σύμφωνα με πληροφορίες έχει βουίξει η Σαλαμίνα ότι ο γαμπρός της πρόεδρου ελέγχει τις περισσότερες παραλίες τις Σαλαμίνας και έβαλε «υπάλληλους» επιχειρηματίες για να τις διεκδικήσουν  με  προϋπόθεση να τους δώσει ένα «κομμάτι ψωμί» .


Στις  δύσκολες  εποχές που περνάμε ίσως όλοι να δεχόμαστε μια τέτοια συναλλαγή, όμως  το ατόπημα του Δήμαρχου είναι άλλο .
Ενώ διατυμπάνιζε στο συμβούλιο ότι όλα τα νέα παιδιά  που έχουν κάνει αίτηση για παραχώρηση παραλίας είναι άνεργα , όλοι τους έχουν τις καλύτερες καφετέριες του νησιού άρα και κανείς τους δεν είναι άνεργος .
Έρχεται να συμπληρώσει το πάζλ  η κυρία πρόεδρος ΤΙΝΑ ΜΠΕΓΝΗ που έδωσε εντολή να πάνε οι ξαπλώστρες, που είχε σε νοικιαζόμενη αποθήκη  και είναι περιουσιακό υλικό του δήμου , στις περιοχές που  «ελέγχει» ο γαμπρός  της .
Με αυτή «την κίνηση» της προέδρου μας δείχνει ότι για τον γαμπρό της, πέρα ότι θέλει να τον  προικίσει με δημόσιες άδειες του στρώνει και το χαλί ώστε να μην επιβαρυνθεί  με  παραπανήσια  έξοδα  που χρειάζονται για να στηθεί μια επιχείρηση.
  Αντιδήμαρχε Παπαθεοχάρη και συνέταιρε «του γαμπρού στα οικόπεδα», τι κανείς ?
 Τα ξέρεις   και κάνεις το ψόφιο κοριό ή είσαι και συ  μέσα στο κόλπο ?
Κύριε Δήμαρχε Τσαβαρή  ξεφτέρι των νόμων γνωρίζετε ότι το παραπάνω  λέγετε
« παράβαση καθήκοντος»
http://www.toxovolos2.blogspot.com/ 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε κλεφτρόνια καμιά ξαπλώστρα για την ταράτσα μου θέλω από πού να έρθω να πάρω

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!!! ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

τελικα μονο ο γαμπρος της μπεγνη ειναι ... ορατος...