Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Όταν η ενημέρωση γίνεται με επιλογές αυτό συμβαίνει κ. Νάννου αυτό όμως είναι δικαίωμα σας !!

Προς : Κα Νάννου Ισιδώρα Επικεφαλή του συνδυασμού ‘ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ’


 
Πριν από λίγο διαβάσαμε σε γνωστό blog της Σαλαμίνας μια  δικιά σας ενημερωτική επιστολή  για διάφορα γεγονότα που ίσως σας θίγουν.
Εμείς σε συνέχεια ανατρέξαμε στο ηλεκτρονικό μας e-mail και διαπιστώσαμε, μετά λύπης μας ,ότι στο δικό μας blog δεν είχατε στείλει.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η  ενημέρωση στους πολίτες δεν έχει παρωπίδες και θεωρούμε το συγκεκριμένο γεγονός , ως  ανθρώπινο λάθος απο  αμέλεια του ανθρώπου που ασχολείται με  το γραφείου τύπου σας.
Περιμένουμε στο μέλλον να επανορθώσετε .  



      Με εκτίμηση

Δημοτική Καραμούζα

3 σχόλια:

info@roulanannou.gr είπε...

Το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γραφείου κας Νάννου, απεφασίσθηκε να σταλεί προς ανάρτηση στα 3 blogs που είχαν αναρτήσει το Δ.Τ. της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ δηλ. στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ στις 08.09 π.μ., στο ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΠΡΕΣΣ στις 08.16 π.μ. και
στο salamikonos.
Παρακαλώ επιβεβαιώστε ότι το e-mail address salamisvirus@gmail.com της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ είναι σωστό, άλλως ενημερώστε μας σχετικά.
Οσον αφορά το salamikonos, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε το e-mail address για να στείλουμε το Δ.Τ.
Παρακαλώ, τον διαχειριστή του salamikonos όπως μας το γνωστοποιήσει στο e-mail info@roulanannou.gr

Ως εκ τούτου τα σχόλιά σας περί μονόπλευρης ενημέρωσης δεν είναι βάσιμα.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Γραφείο Τύπου κας Νάννου Ισιδώρας

Ανώνυμος είπε...

Κυρία μου, βλέπω το σχόλιο σας και χαμογελώ, το μόνο που μπορώ να σας πω μετά βεβαιότητας είναι πως χρειάζεστε ΑΜΕΣΑ άνθρωπο υπεύθυνο τύπου που να ξέρει γραφή και ανάγνωση και κυρίως να γνωρίζει τα βασικά του ιντερνετ. Δεν μπορείς να θες να διοικήσεις ένα δήμο και να μην ξέρεις τα βασικά. Αν θέλετε διαβάστε στο http://psiliammos.blogspot.com/2011/06/blog-post_24.html θα σας κάνει καλό στην εκπαίδευσή σας και κυρίως στον άχρηστο που υπογράφει γραφείο τύπου, αλήθεια δε μας λέτε και το ονοματάκι του;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ρε 10.37 δεν είσαι μόνο μα@@@ας αλλα και για τα σίδερα.
Ουστ απο δω , να χαθείς βρωμιάρη.