Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ;

Κύριε διαχειριστή του blog salamis-news,
χθες σας αποστείλαμε προς δημοσίευση ανάρτηση από το zouglablog.gr, με τίτλο:
Υπ.Δήμαρχος Σαλαμίνας λέει ΟΧΙ στους εορτασμούς των Σαλαμινίων!
Απίστευτο ?
Φυσικά δεν την αναρτήσατε , αφού προφανώς στηρίζετε την κ. Ρούλα Νάννου και καλά κάνετε, δικαίωμα σας είναι, ο καθένας πράττει κατά το δοκούν.
Μέχρι εδώ όλα καλά.
Σε σημερινή ανάρτηση σας για το ίδιο θέμα, μεταξύ άλλων, έχετε γράψει:

ΔΕΝ αρκέστηκαν βέβαια μόνο στα ανώνυμα σχόλια, έτσι, φτιάξανε άλλη μια μαϊμού κίνηση που την ονόμασαν (σχήμα οξύμωρο) «ενεργοί δημότες της Σαλαμίνας» μ’ ένα μαϊμού email, salamina_2020@yahoo.gr κι άρχισαν να περιφέρονται από blog σε blog όπου στόχος τους είναι να μας ανακατέψουν το στομάχι και το πέτυχαν.


Κύριε διαχειριστή του blog salamis-news,
όπως  εσείς σχολιάζετε και κρίνετε πίσω από την ανωνυμία σας, έτσι και εμείς, πιστεύουμε ότι έχουμε αυτό το δικαίωμα (έχουμε ακόμη την εντύπωση ότι ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα), να σχολιάζουμε και να κρίνουμε πίσω από την ανωνυμία μας,  σαν ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
Προφανώς εξ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια και αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τη κίνηση μας. Αν τη θεωρούσατε ΜΑΪΜΟΥ το πολύ πολύ να της πετάγατε μπανάνα και όχι να χτυπιέστε έτσι.
 Χωρίς ίχνος απολογητικής διάθεσης διευκρινίζουμε ότι η ανάρτηση που στείλαμε για αναδημοσίευση δεν ήταν υβριστικού περιεχομένου ούτε για τη κ. Νάννου ούτε για κανέναν άλλο. Απλά και μόνο «έδειχνε» και «καθρέφτιζε» τις θέσεις και απόψεις του Πολιτικού «Ανδρός» (με την ευρύτερη έννοια που είχε η λέξη κατά την αρχαιότητα, για να μη παρεξηγηθούμε και πάλι) για την τόσο ΛΑΜΠΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ.
                                                                                        ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ
                                                                                              ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Κύριε Διαχειριστή, επειδή η πορεία του blog σας είναι ο καθρέφτης της δημοκρατικής ευαισθησίας που σας διακατέχει και γνωρίζουμε ότι δεν θα αναρτήσετε και πάλι την απάντηση μας, θα την στείλουμε προς ανάρτηση σε όλα τα blogs μαζί με την πρόσκληση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης προς τον
Δήμαρχο Σαλαμίνας, για να λήξει το θέμα της προσβολής της μνήμης των προγόνων μας.


1 Επισυνάψτε αρχείο| 24KB

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από πού είσαι εσύ ρε, και ποιοί είναι οι πρόγονοί σου, δεν μας λες;
χαραμοφάϊδες.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως, διαχειριστή είσαι και πολύ ξεφτίλας. Έμαθα ότι η κα Νάννου σου ΄χει στείλει και σένα απάντηση για ανάρτηση και συ δεν την σηκώνεις.
Γιατί ρε τζιτζιφιόγκο;
Σού πέφτει λίγο;
Πως την αναρτήσανε σχεδόν όλοι οι άλλοι, κι εσυ όχι; δεν έχεις υποχρέωση, μαλάκα;

Ανώνυμος είπε...

Είπα να μην ασχοληθώ ξανά, αλλά βλέπεις ο διοπτροφόρος νεοκόπος «ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ» μου τσίγκλησε πάλι τα νεύρα.

‘Εσπευσε ως καλή παλλακίδα να υπερασπιστεί απεγνωσμένα την ευειδή κυρία Νάννου , τη γεμάτη με τεράστια «καλοσύνη» και μισαλλοδοξία και τελικά την απόλυτη ΨΕΥΤΡΑ και φαντασιόπληκτη.

Αυτή που πληρώνει ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, προκειμένου να έχει πρόθυμους «οπαδούς», καλοταϊσμένους χοντροσυμβούλους με πικάντικα εδέσματα και δημιουργεί έναν άτακτο στρατό από αργυρώνητους προδότες, πρώην εξαγορασμένους συμβούλους (τα κατορθώματα τους στις εκλογές του Αναπτυξιακού ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ), τους οποίους τελικά η ίδια κατονομάζει ξευτιλίζοντας τους και αυτοί τρέχουν ακόμα ξωπίσω της!!! δημιουργώντας από τότε έναν από τους πιο αποκρουστικούς κώδικες ανηθικότητας και διαφθοράς με τεράστια αποθέματα αφοπλιστικής αφέλειας και υποκρισίας, που ατιμάζουν την όποια ΜΗΔΑΜΙΝΗ πιθανότητα της για τον πολύφερνο Δημαρχιακό θώκο.

Φανταστείτε τη Σαλαμίνα με Δήμαρχο αυτή τη κυρία………………………….

Δεν λέω τίποτε άλλο. Απλά φανταστείτε……………………………………….

Αυτή και τους συνεργάτες της: Θανάσης ο γραφικός, Χοντρομπάφ, Μάστρο…. και λοιπά και λοιπά…………………………..

Αν έχετε τέτοια τερατώδη φαντασία………………….

Αυτός λοιπόν ο Οβιδιακός Μιντιάρχης των blogs της Σαλαμίνας και πασίγνωστος γυρολόγος, που εξυμνεί (αζημίως) πότε Βούδα… πότε Κούδα… πότε Πίπη…
πότε Ρούλα .. και πάει λέγοντας, αυτόκλητος υπερασπιστής με μοναδική ικανότητα στη συνειδητή διαστρέβλωση των πάντων, αυτοξευτιλίζεται για λίγα ψίχουλα και με απύθμενο θράσος απομονώνει κάποια ψήγματα και τα αναγάγει σε αποφθέγματα.

Λες και ο κόσμος είναι ηλίθιος και δεν καταλαβαίνει.

Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια.

Δεν πειράζει όμως, έτσι σε θέλουμε και ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ να εξυμνείς την ανυπαρξία και την ανικανότητα και να φιλοτεχνείς διαρκώς μια εικονική πραγματικότητα σε ένα καμβά εξόφθαλμης γελιότητας.

Υ.Γ.
Έμαθα ότι εσχάτως εμφανίστηκαν νέφη στο κωμειδύλλιο με τον αχόρταγο ΚΟΜΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ (κατά των Καρπαθίων), όπου άρχισε και η κυρία Ρούλα ακόμα !!! να αντιλαμβάνεται τη ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ.
Κάτι είναι κι αυτό. Άλλωστε θυμάμαι ότι τον είχαν παρομοιάσει με κροκόδειλο, που όταν ανοίγει το στόμα του, δεν ξέρεις αν θέλει να χασμουρηθεί ή να σε φάει.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε μου φίλε, γιατί τόσο μένος εναντίον της Νάννου;
Είπε κάτι που είναι ψέμα; Το τύμβο ο Μίχας δεν τον έφτιαξε ή κάνω λάθος;
Εαν έλεγε το τύμβο του Μαριδάκη, θα ήταν όλα εντάξει;
Για να μην τρελαθούμε ομαδικώς.

Ανώνυμος είπε...

Για να πηγαίνει στο εξωτερικό και να ξοδεύει τόσα λεφτά για τα Μαριδάκεια-Σακελάρεια-Σαλαμίνεια, έχει. Για να πληρώσει τα τιμολόγια των ανθρώπων που βάλανε από την τσέπη τους για να του φτιάξουνε το διαφημηστικό υλικό στην ώρα, δεν έχει.
Ρε καλά τα λέει η Νάννου στην συνέντευξή της ότι η χλιδή και το μεγαλείο μεσουρανούν στον οίκο των αρχόντων.
Κοντεύει η ώρα, που σας βλέπω να τρώτε και ξύλο από τους αγανακτισμένους βιοπαλαιστές, που τους έχετε όλους φεσώσει.
Ξεφτίλες.

Ανώνυμος είπε...

Προς 24 Φεβρ 2012 09:20
Ρε τελευταίο υποκείμενο, για να μη σε πω αλλιώς, τι είναι όλα αυτά τα επίθετα που αποδίδεις στην κα Νάννου;
Καλά, τόσο σας πείραξαν αυτά που λέει στη συνέντευξή της, και δεν ξέρετε πώς να την χτυπήσετε;
Ό,τι και να πεις φίλε μου, ένα είναι σίγουρο και αποδεδειγμένο. Ποιό είναι αυτό; Αυτό που όποια πέτρα και να σηκώσεις θα στο πει.
Η κα Νάννου διαφέρει παρασάγγας από όλους αυτούς που ασχολούνται με τα δημοτικά και εν γένει τα κοινά.
Έχει δικό της κώδικα, γιαυτό και την πολεμούν τα κοράκια της δημαρχίας, φερυμποτατζήδες, νταμαριτζήδες, ιχθυοτρόφοι, ονειροπαρμένοι και δεν .... συμμαζεύεται.
Μάθε λοιπόν και τούτο. Ορισμένοι,μπορεί να την ζηλεύουν, μπορεί να την φθονούν, μπορεί να μην την αποδέχονται ως μελλοντική δήμαρχο, κανείς όμως δεν θα βρεθεί να της προσάψει οτιδήποτε άλλο έστω και το παραμικρό, πόσο μάλλον αυτές τις αθλιότητες που ξεδιάντροπα της αποδίδεις εκ του ασφαλούς βέβαια, φορώντας την κουκούλα της ανωνυμίας.
Πάντως, για να παρουσιάζεις την κα Νάννου λίγο-πολύ ως λήσταρχο Νταβέλη, δύο πράγματα μπορεί μόνο να συμβαίνουν.
Ή πρέπει να την ζηλεύεις αρρωστημένα ή πρέπει να έχεις, για δικούς σου λόγους, το φόβο της δημαρχιακής της προοπτικής, που είναι και το πιθανότερο.
Όπως και να ΄χει όμως, έναν ψυχολόγο τον χρειάζεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος SAN FRANZISCO, αποφάσισε τα εκατοντάδες χιλιάδες δολλάρια που θα ξόδευαν για τις εκδηλώσεις και την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, να τα δώσουν σαν βοήθεια στην Ελλάδα και να μην κάνουν παρέλαση.
(Ειδήσεις των 8 μ.μ. στο MEGA Καθαρή Δευτέρα 27/2/2012).

Αυτή είναι υπεύθυνη στάση, κι όχι φανφάρες, χοροί και πανηγύρια, σαν να ζούμε σε άλλο τόπο και σε άλλες εποχές.
Τι έχετε να πείτε τώρα ρε κοθόνια για τους ομογενείς του SAN FRANZISCO που αποφάσισαν να μην κάνουν ούτε παρέλαση ούτε εκδήλωση; Είναι ανθέλληνες; Τούρκοι; Αλβανοί; Σκοπιανοί;
Άντε, σας ρίχνω καναβούρι για να αρχίσετε να κελαϊδάτε,σαν καναρινάκια που είσαστε, και να τους βρίζετε κι αυτούς, που δεν τιμούν την ιστορία μας και μάλιστα την Εθνική μας εορτή.