Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑΣ "ΞΕΝΟΣ" ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ;

Σαλαμίνα 04 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα μεγάλη επιτυχία της Δημοτικής Αρχής

Η νέα Δημοτική Αρχή, από την πρώτη κιόλας μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της, έβαλε σε πρώτη προτεραιότητα να ολοκληρώσει το έργο της αποχέτευσης, το οποίο ως γνωστό είχε σταματήσει  το Δεκέμβριο του 2009 λόγω αδυναμίας πληρωμής του αναδόχου.

Τρεις μήνες μετά από τις δημοτικές εκλογές και αφού έγιναν απανωτές πολιτικές επαφές και ασκήθηκαν πιέσεις προς την κεντρική εξουσία από τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Τσαβαρή, ο Δήμος μας κατόρθωσε να εξασφαλίσει συνολικά 4.000.000 €.
Οι προσπάθειες για την εξεύρεση επιπλέον πόρων, αναγκαίων για την ολοκλήρωση του έργου συνεχίστηκαν το ίδιο έντονα, με αποτέλεσμα η Δημοτική Αρχή να σημειώσει ακόμα μια μεγάλη επιτυχία.

Με την απόφαση 151/2012 του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας εγκρίθηκε επιπλέον χρηματοδότηση του έργου της αποχέτευσης από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ύψους 3.899.785 €.

Το γεγονός αυτό αποτελεί πολύ μεγάλη επιτυχία όχι μόνο της Δημοτικής Αρχής, αλλά και του λαού της Σαλαμίνας, που μπορεί πλέον να είναι βέβαιος ότι το έργο της αποχέτευσης θα τελειώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
      

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΝΑΡΑ ΜΟΥ.
ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ.