Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Υποστολή σημαίας “Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σαλαμίνας”



Ματωμένοι πληγωμένοι μ’ ένα δάκρυ να κυλά στο πρόσωπο, υποστέλλουμε σήμερα την  σημαία των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” τουλάχιστον εμείς, που ανοιχτά αγωνιστήκαμε στη Σαλαμίνα, όπου και το τόσο σημαντικό ποσοστό τους!
Η ευθύνη είναι της κεφαλής, ήτοι των κομματικών στελεχών. Ο κόσμος την αγκάλιασε στόχευσε μαζί της, θέριεψε τις ελπίδες της, αυτή όμως ανήμπορη να διαχειριστεί το υπέρ της ρεύμα, ζαλισμένη και σκόρπια σε μικροκομματικές, μη πω σε παλαιοκομματικές σκοπιμότητες, έδωσε δείγμα κακής γραφής απ’ την πρώτη στιγμή προεκλογικά μεταξύ πρώτης και δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης.
Απελπισμένοι όλοι εμείς που δώσαμε ψυχή, χωρίς σκοπιμότητα, χωρίς κομματικά ή άλλα ανταλλάγματα, υποστέλλουμε σήμερα την σημαία των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” της Σαλαμίνας κι αναμένουμε καρτερικά το νέο που θα μας βγάλει από την πολιτική χαβούζα του ανίκανου και προδοτικού πολιτικού συστήματος.
Προχωράμε με ψηλά το κεφάλι έτοιμοι για νέους αγώνες αχρωμάτιστοι και βαθιά πολιτικοποιημένοι ανησυχώντας για την πορεία της δύσμοιρης πατρίδας.
Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση των
ανεξαρτήτων ελλήνων Σαλαμίνας
και μετά ένα μήνα το blog θα καταργηθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια: