Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

"Την επόμενη φορά κ. Δήμαρχε θα τους βάλετε, να πάρουν απόφαση, να πάρουμε την Πόλη;"


Οι μεγάλοι άντρες εμπιστεύονται μόνο την κρίση τους, το ίδιο όμως κάνουν και οι ηλίθιοι. Paul Valery, 1871-1945, Γάλλος ποιητής

Του συνεργάτη μας  xose-carlos

Διαβάζοντας εδώ και πολύ καιρό τα τοπικά blogs μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον το blog "Γνώμη της Σαλαμίνας" και ιδιαίτερα τα άρθρα του δημοσιογράφου-αρθρογράφου κ. Γιάννη Γαβρίλη.
Μου έχει προξενήσει μεγάλη εντύπωση και έκπληξη η πληρέστατη ενημέρωση του, επί παντός  επιστητού ακόμη και σε πολύ σοβαρά και "καυτά" θέματα.
Γνωρίζει άριστα την "σύγχρονη" πανσαλαμίνια ιστορία.
Γνωρίζει άριστα νομικά, σε τέτοιο βαθμό που ......
η γνώση του του επιτρέπει ακόμα και να "νομοθετεί" και "νομολογεί".
Είναι με λίγα λόγια ένας "φωτεινός παντογνώστης".
Όμως σήμερα ο κ. Γαβρίλης με το άρθρο του "Την επόμενη φορά κ. Δήμαρχε θα τους βάλετε, να πάρουν απόφαση, να πάρουμε την Πόλη;" υπερέβη τα εσκαμμένα.
Με περίσιο θράσος ο κ. Γαβρίλης, ούτε λίγο ούτε πολύ, χαρακτηρίζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σαλαμίνας (συμπολίτευση και αντιπολίτευση) "ΠΡΟΒΑΤΑ"!!!
Απαξιώνει τον ανώτατο θεσμό του νησιού μας και παρουσιάζει τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων ως υποχείρια και πειθήνια όργανα, που άγονται και φέρονται από τον Δήμαρχο Σαλαμίνας "Ιωάννη" Τσαβαρή.
Αυτή η άποψη κ. Γαβρίλη χαρακτηρίζει εσάς και τον εντολέα σας.
Μία λέξη σας αρμόζει μόνο κ. Γαβρίλη ....ΝΤΡΟΠΗ!!!
Γι αυτό το κατάπτυστο άρθρο σας δύο εκδοχές υπάρχουν:
Ή είναι πολλά τα λεφτά!!! ή ανατρέξτε στον τίτλο της ανάρτησης.
ΥΣ: δεν ξέρω αν αληθεύει ότι ο "Ιωάννης" Τσαβαρής ξυρίζει μουστάκια. Επειδή όμως η αντιπολίτευση δεν έχει μουστάκια, προστατέψτε όσο μπορείτε το μουστάκι του εντολέα σας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: