Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Τον άρχοντα, τριών δει μέμνησθαι, ότι ανθρώπων άρχει, ότι κατά νόμους άρχει, ότι ούκ αεί άρχει (Αγάθων)


 
Για πολλοστή φορά ο δήμαρχος κατηγορεί συλλήβδην ως ηλεκτρονικούς Κουκουλοφόρους όλα τα blogs της Σαλαμίνας την ίδια στιγμή που αποζητά μέσω των ίδιων διαύλων την δημοτική ενημέρωση όσο και την αυτοπροβολή του.
Αλήθεια προς τι λοιπόν αυτή η “νομιμοποίηση” των ηλεκτρονικών Κουκουλοφόρων; Τα δικά σου δικά μου και τα δικά μου δικά μου; Σαν να μη γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας....

Γνωρίζετε πολύ καλά κ δήμαρχε πως τουλάχιστον το δικό μας blog ούτε ανώνυμο είναι γιατί μας γνωρίζετε καλά, ούτε ηλεκτρονικοί Κουκουλοφόροι είμαστε κι ότι έχουμε να πούμε σας το λέμε ευθέως και χωρίς περιστροφές.
Σας επιστρέφουμε λοιπόν ως απαράδεκτες τις ύβρεις σας, πιστεύουμε πως πρέπει να έγιναν κάτω από την σημερινή σας ψυχολογική πίεση λόγω του ελέγχου του ΣΔΟΕ στον δήμο σας και χάσατε την ψυχραιμία σας!
Κατόπιν τούτου, από σήμερα ΔΕΝ θα ξανασηκώσουμε ΚΑΜΙΑ δική σας ανακοίνωση εκτός κι αν δημόσια παραδεχτείτε το άτοπο και απαράδεκτο του κειμένου σας.
Ο πολιτικός άνδρας οφείλει και πρέπει να είναι μακρόθυμος, ψύχραιμος και κυρίως, να δέχεται ακόμα και την πολλάκις υπερβολική κριτική μην ξεχνάτε πως οι εκλογές είναι προ των θυρών, εσείς πρέπει να δείξετε πρώτος τον δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: