Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ρούλα ΝΑΝΝΟΥ. Ευχαριστούμε θερμά την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ



Η υποστήριξη του συνδυασμού από οποιονδήποτε πολιτικό φορέα είναι όχι μόνο καλοδεχούμενη αλλά και άκρως επιθυμητή, σε αναγνώριση του διαχρονικού και επίπονου αγώνα της επικεφαλής του συνδυασμού μας κας Νάννου, που δεν είναι άλλος παρά η προάσπιση και μόνο των συμφερόντων του Δήμου. ...


Είναι γνωστό σε όλους ότι ο ανεξάρτητος συνδυασμός «Κοντά στο Δημότη» της υποψήφιας Δημάρχου Σαλαμίνας κας Ισιδώρας (Ρούλα) Νάννου είναι αντίθετος με την επιδίωξη χρίσματος πολιτικών κομμάτων, αφού τούτο εν πολλοίς ποδηγετεί και περιχαρακώνει την ελεύθερη έκφραση των δημοτών, οι οποίοι είναι οι μόνοι που έχουν ιδίαν αντίληψη των τοπικών πραγμάτων και φυσικά το δικαίωμα της επιλογής.... 
   Σίγουρα, ο αγώνας της αυτός θα ήταν χωρίς αντίκρισμα και ανεπιτυχής εάν δεν υπήρχε αποδεδειγμένα έλλειμμα διαφάνειας και χρηστής διοίκησης εκ μέρους της σημερινής δημοτικής αρχής.
   Δεν μιλάμε για την απόφαση του Β’ Τριμελούς Πλημμ/δικείου Πειραιά που πρόσφατα καταδίκασε τον Δήμαρχο Σαλαμίνας σε ποινή φυλάκισης 1 έτους με 3ετή αναστολή για υποβάθμιση περιβάλλοντος.
Ούτε για την παραπομπή από τον Γ.Γ.Αποκ/νης Δ/σης του Δημάρχου Σαλαμίνας στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για σοβαρή παράβαση καθήκοντος.
Ούτε φυσικά για την παραπομπή του στο Δικαστικό Συμβούλιο Πειραιώς για το κακούργημα της απιστίας.  
Ούτε βέβαια για την περίφημη λίστα του ΣΔΟΕ που έχει δει επανειλημμένως το φως της δημοσιότητας και στην οποία συγκαταλέγεται και ο Δήμαρχος Σαλαμίνας.
Μιλάμε για τις χθεσινές και προχθεσινές εφόδους του ΣΔΟΕ στο Δήμο και την κατάσχεση πλήθους φακέλων ύποπτων υποθέσεων, οι οποίες προφανώς πρέπει να έχουν μεγάλο ……. οικονομικό ενδιαφέρον.
   Γεγονός είναι ότι η κατ΄ εξακολούθηση παραβατική συμπεριφορά της σημερινής δημοτικής αρχής σε βλάβη των συμφερόντων του Δήμου,  έχει συνεγείρει την τοπική κοινωνία σε τέτοιο βαθμό που επιζητεί απεγνωσμένα την αλλαγή.
   Ο Συνδυασμός απευθύνεται στη τοπική κοινωνία και στελεχώνεται από υγιείς δυνάμεις ανεξαρτήτου κομματικής τοποθέτησης και πολιτικής πεποιθήσεως, που νοιάζονται όμως για το σήμερα και το αύριο των παιδιών τους, των δυνάμεων εκείνων που έχουν τη δίψα για συμμετοχή στα κοινά με γνώμονα πάντα το συμφέρον του συνόλου, εκείνων που δεν αντέχουν να βλέπουν άλλο το πολύπαθο νησί μας να γίνεται βορά των αδηφάγων μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, επί ζημία του Δήμου και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του νησιού.
   Τα επιτυχή αποτελέσματα της ακούραστης προσπάθειας της κας Ισιδώρας Νάννου είναι πάμπολλα, γνωστά και δημοσιευμένα, αποτελούν δε εφαλτήριο και εγγύηση για την απαρέγκλιτη πορεία της αυριανής ημέρας ως Δημάρχου. Μιάς Δημάρχου στην υπηρεσία του δημότη και όχι των …τρωκτικών του δημόσιου χρήματος.
   Η χθεσινή είδηση ότι η ΔΗΜΑΡ, ένα σοβαρό και υπεύθυνο κόμμα της Βουλής, επέλεξε να υποστηρίξει την υποψηφιότητα της επί κεφαλής μας ως Δημάρχου Σαλαμίνας, είναι για μας ευχάριστη έκπληξη, περιποιεί δε ιδιαίτερη τιμή στην κα Νάννου στο πρόσωπο της οποίας αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται το ήθος, οι αξίες και η προσφορά της στον τόπο. Ευχαριστούμε θερμά την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ.
   Ευελπιστούμε και προσδοκούμε και τα άλλα κόμματα της Βουλής των Ελλήνων να πράξουν το ίδιο αν θέλουν να επενδύσουν στην νομιμότητα, την διαφάνεια και την συλλογική προσπάθεια για εξυγίανση του Δήμου, κι αν όντως πρεσβεύουν τις δικές τους διακηρυγμένες αρχές περί ανεξάρτητης και όχι κομματικής Τοπ. Αυτοδιοίκησης.
Σαλαμίνα 20/2/2014
Γραφείο Τύπου συνδυασμού «Κοντά στο Δημότη πρόοδο»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

NEA MENEMENH ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ-ΑΠΟΚΡΙΑ 2014
ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ-ΑΠΟΚΡΙΑ 2014

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ν.Π.Δ.Δ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου

-17:00μ.μ Πλατεία Αμπελακίων
Ζωντανή μουσική ,εδέσματα,άφθονο κρασί


Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

17:00μ.μ Πλατεία Ηρώων στα αγάλματα (Παραλία Σαλαμίνας)

Αποκριάτικοι χοροί & τραγούδια με χορευτικά συγκροτήματα,γαλακτομπούρεκο, κρασί και πολύ κέφι.
Κυριακή 2 Μαρτίου

-17:00μ.μ Θεατράκι Σεληνίων
Ξέφρενο γλέντι & χορός με τους Κονιτοπουλαίους και πολλές εκπλήξεις!!!!
Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου

-11:00π.μ Πλατεία Αιαντείου Παλαιό Δημοτικό
Σχολείο
Κούλουμα παραδοσιακά , γλέντι & χορός.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΤΙΝΑ ΜΠΕΓΝΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΛΟ;
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ;