Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ψήφισμα κατά της άδικης επίθεσης κατά των διαχειριστών των τοπικών Bloggers

Οι διαχειριστές των τοπικών διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης της Σαλαμίνας υπό οιανδήποτε μορφή, Blogs, site, εφημερίδα σε ηλεκτρονική μορφή, τίτλο και επωνυμία, με ομό­φωνη απόφαση τους καταδικάζουν την απαράδεκτη και εκτός οιασδήποτε δεοντολογίας, προκλητική έγγραφη όσο και φραστική επίθεση με κάθε ευκαιρία και.... συμπεριφορά κατά των τοπικών Bloggers του ίδιου του δημάρχου όσο και των στελεχών του εκλεγμένων και μη.
Καταδικάζουν την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά που αποσκοπεί στην τρομοκράτηση και ποδηγέτηση των Bloggers, διαχειριστών και σχολιαστών καθώς και τη φίμωση οποιασδήποτε φωνής παλεύει για τα δικαιώματα του δη­μότη.
Μηνύσεις, έμμεσες, άμεσες και προσωπικές απειλές, δεν έχουν καμία θέση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Σαλαμίνας, και δεν θα επιτρέψουμε να εμφανιστούν ξανά τέτοια φαινόμενα.
Η ομάδα των διαχειριστών των blogs που συνεδρίασαν 27/02/2014 ομόφωνα και με τον πιο απερίφραστο τρόπο καταδικάζει την υβριστική, απειλη­τική, αντιδημοκρατική και ανάρμοστη συμ­περιφορά κατά των διαχειριστών που επί σειρά πολλών ετών υπηρετεί το δημοκρατικό δικαίωμα του δημότη για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και προς τον σκοπό αυτό αποφάσισε ομόφωνα την μη ανάρτηση οιασδήποτε Πρόσκλησης, Ανακοίνωσης, Δελτίο Τύπου, προερχόμενο από την παράταξη της σημερινής δημοτικής Αρχής.

Ψιλή Άμμος
Σαλ/κή ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ
ΝΕΑ ΑΠΟΨΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Φωνή της Σαλαμίνας
Saronikosnews.blogspot.gr

Δημοτική Καραμούζα
Koulouri-Press
to fovitro
KALIGOYLAS
ΤΟΞΟΒΟΛΟΣ
DRAKOUMEL PRESS
Salaminanews.eu
SALAMIS NEWS
ΤΥΠΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
PALOUKIA NEWS
SALAMIS-BEST
ΝΕΟ ΗΘΟΣ
Newsalamina.net

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΝΟ ΜΑΖΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙ ΠΑΡΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΣ ΟΤΙ ΤΟ SALAMINA PRESS EINAI Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΙΚΟΛΑΚΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΤΖΑΒΕΣ ΤΩΝ 3.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ