Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

Κυρία Νάννου ή είστε ανεπίδεκτη μαθήσεως ή ο Μπερλουσκόνι δεν σας τα λέει καλά!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ  
Μόνο στην  Δημ. Καραμούζα
 

 Σας παραθέτουμε έγγραφο  της Γενικής  Γραμματείας Δημοσιών Επενδύσεων  ΕΣΠΑ του Υπουργείου  Ανάπτυξης ,Ανταγωνιστικότητας , Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων ,στο οποίο αποδεικνύεται το αντίθετο από τα γραφόμενα της κ. Νάννου .

Στο έγγραφο αναφέρει ότι το ταμείο Συνοχής δεν οφείλει υπόλοιπο χρηματοδότησης στο κέντρο του νησιού.  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.Υ.Γ   Τα συμπεράσματα δικά σας !!


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε καθήκια τα βάζετε με τη Ρούλα τι φταίει αυτή αν ο Μπερλουσκόνι την έπεισε ότι θα θα την κάνει Δήμαρχο όπως έκανε τον Γιαννάκη;
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΛΙ ΨΕΥΔΕΤΑΙ Ο ΜΑΡΙΔΟΤΣΑΒΑΡΑΚΟΣ-ΚΑΠΙΟ ΚΟΛΥΤΟ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΩΜΑ ΞΑΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΗΛΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΕΝΑ ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΠΕΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΦΩΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΩΦΩΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΛΑΒΗ ΑΠΟΚΛΗΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΦΩΤΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΩΤΗ ΜΟΥ;
Α ΡΕ ΜΑΡΙΔΟΤΣΑΒΑΡΑΚΟ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΜΙΩΝ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ Ο ΜΠΛΑΤΣΟΥΚΑΣ .
ΣΕ ΛΥΠΑΜΕ ΜΙΚΡΕ - ΜΙΚΡΟΤΑΤΕ ΜΑΡΙΔΟΓΙΑΝΝΑΚΗ.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Μπα! τα πουλάκια άρχισαν να κάνουν τσίου-τσίου. Γιαυτό δεν μιλάγατε τόσο καιρό, αυτό περιμένατε; Επειδή η κα Νάννου μας έχει συνηθήσει να είναι πάντα ακριβής και ότι γράφει είναι τεκμηριωμένο, έπρεπε πριν κάνεις οποιοδήποτε σχόλιο να αναρτήσεις το έγγραφο που επικαλείται, αυτό δηλ. της Ε.Δ.Α. αρθμ. πρωτ. 1214/5-7-2012.
Τότε θα δούμε αν ο προϋπολογισμός του έργου έχει εξαντληθεί ή όχι. Και βέβαια τότε θα διαπιστωθεί και ποιός λέει ψέματα, η Νάννου ή ο Τσαβαρής;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ρε Μπλατζούκα τι το παίζεις, χαφιές ή προαγωγός;
Και τι δουλειά έχει το χαρτί αυτό στα χέρια σου;
Ο ίδιος δεν έχει το σθένος να το επικαλεστεί και βάζει εσένα να το κυκλοφορήσεις; Τόση κατινιά και ανανδρεία; Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψηφίσανε, μεταξύ αυτών κι εγώ.